referentie nummer: vakantiekracht-in-de-zorg-bij-rszk-06027c9373fc060

Vakantiekracht in de zorg bij RSZK

RSZK

Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk
40 Uur
0497-331930
Bedrijfsprofiel
De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatiecentrum voor Senioren, Hospice, zorg in de wijk en een zorgboerderij. Wij bieden zorg op maat, met een lokale kleur. Op dé plek waar zorg nodig is.

Van thuiszorg tot permanente of tijdelijke woonruimte met zorg. Hulp bij het huishouden, behandelingen aan huis, maaltijdservice, personenalarmering, klussendiensten, gezelschap en welzijnsactiviteiten, het is allemaal mogelijk.

Bij de RSZK werken mensen met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid die vorm en inhoud geven aan een betekenisvolle cliëntrelatie.
Functieomschrijving
Word VAKANTIEKRACHT bij RSZK!

Vakantie... het moment om even bij te komen en om leuke dingen te doen. Maar ook hét moment om op een zinvolle manier extra geld te verdienen!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als medewerker zorg. Bijna al het werk is op het niveau van de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften, zoals wassen, aankleden, toiletbezoek. Afhankelijk van het niveau van je opleiding mag je ook medicatie toedienen.
Kortom, je zorgt ervoor dat onze cliënten ook tijdens de vakantie kunnen vertrouwen op onze goede zorg en dienstverlening.
Functie-eisen
Wie ben jij?
Ben jij een gepassioneerde student* , met hart voor de zorg en heb je persoonlijk aandacht voor onze cliënten? Kun je goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband? En ben je minimaal 2 weken beschikbaar in de zomervakantie? Dan zoeken wij jou!

* Bij voorkeur de opleiding verzorgende/maatschappelijke zorg niveau 3, verzorgende niveau 3-IG óf verpleegkundige niveau 4 of 5 volgend.
Aanbod
Wij bieden:
- Een baan waarbij je zelf aan mag geven hoeveel uren je wilt werken. Lekker flexibel!
- De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en om relevante werkervaring op te doen. Dat staat goed op je cv.
- Een fijne werkplek op één of meerdere van onze locaties of bij een thuiszorgteam.
- Goede bijverdiensten, inschaling conform CAO VVT. De functie en het niveau waarop je ingezet wordt is afhankelijk van je opleiding, het leerjaar en de bijbehorende studieresultaten
- De mogelijkheid om na de vakantie als flexwerker bij RSZK aan de slag te blijven. Dat zorgt voor nog meer geld en nog meer werkervaring.
Aanvullende informatie
Heb je interesse? Solliciteer dan direct via de knop 'Solliciteer' hieronder. We verwelkomen je graag in ons team!

Contactpersoon
Tineke van de Mortel - de Kuster
Telefoonnr. werk: 0497331742
E-mail werk: t.d.kuster@rszk.nl

RSZK

Wielewaal 10,
5531 LJ, Bladel,
RSZK

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden