Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk
32-40 Uur
€700 - €1.800
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Werken in de Kempen Werk Buro stelt kandidaten voor aan werkgevers binnen de Kempen. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor een bedrijf in Bladel zijn we voor diverse afdelingen op zoek naar meerdere vakantiekrachten. Het bedrijf is een van 's werelds grootste aanbieders van tankstationsoplossingen. Ben jij 16 jaar of ouder en een aantal weken in de zomer fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder!

Customer Service
Voor de afdeling customer service zijn we op zoek naar één vakantiekracht voor de weken 25 tot en met 30. Je ondersteunt de afdeling met onder andere het invoeren van gegevens.

Magazijn
In het magazijn zijn er meerdere opties.
-Inkoop goederen (één vakantiekracht): week 27 tot en met week 32
-Pick/pack/ship (twee vakantiekrachten): week 30 tot en met week 34

Productie
In de productie worden betaalsystemen geassembleerd zodat er met pin betaald kan worden bij tankstations. Je ondersteunt de afdeling met licht technisch werk. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar twee vakantiekrachten van week 30 tot en met week 33.
Functie-eisen
Ervaring in een bepaalde functie is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Het is van belang dat je bovengenoemde weken fulltime (minimaal 32 uur) beschikbaar bent voor de desbetreffende functie. Tevens is het een eis dat je minimaal 16 jaar bent.
Aanbod
Salaris is afhankelijk van leeftijd en opleidingsniveau. Dit varieert tussen €4,00 bruto per uur (16 jaar en geen relevante opleiding) en €10,00 bruto per uur (21 jaar en een relevante opleiding).
Aanvullende informatie
Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met 0497-845793 of solliciteer direct via onderstaande solliciteer button.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
, NL
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden