referentie nummer: WRKN009749

Verkoophulp / Oproepkracht (m/v)

Baby-Dump B.V.

Eindhoven
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
6-8 Uur
0499-331800
Bedrijfsprofiel
Met 14 winkels is Baby-Dump de grootste babyspeciaalzaak van Nederland. Wij verkopen uitsluitend A-merken tegen de allerlaagste prijzen. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze winkelmedewerkers zijn ons visitekaartje en daarom vinden wij het belangrijk te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling.
Functieomschrijving
Voor onze gezellige winkel aan de Boschdijk 247-251 te Eindhoven (4000 m2) zijn wij op zoek naar een VERKOOPHULP / OPROEPKRACHT (M/V) voor de zaterdag van 11.00 - 17.00 uur.

Wat ga je doen?
Je helpt onze klanten bij de aankoop van hun babyaccessoires. Je maakt verkoopbonnen en daarnaast zorg je dat de winkel op orde blijft.
Functie-eisen
Een collega met een klantgerichte instelling die van aanpakken weet. Je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en je vindt het leuk om met mensen te werken. Je bent een echte teamplayer en je hebt een flexibele instelling. Je bent inzetbaar op zaterdagen, daarnaast ben je bereid te werken tijdens vakanties en bij extra drukte.
Aanbod
Een leuke en afwisselende job die je prima kunt combineren met je gezin. Baby-Dump kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken bij een professioneel bedrijf met enthousiaste en deskundige collega’s.
Aanvullende informatie
Heb je nog vragen over deze baan? Aarzel dan niet en neem even telefonisch contact op met Helga de Kleuver of Evelien Pas, tel. 0499-331800.

Baby-Dump B.V.

Esdoornstraat 22A,
5682CM, Best,
Baby-Dump B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden