Verkoper Slagerij Winkel (parttime)

SAAM werkt! uitzendbureau

Eersel
LBO / VMBO, MBO, HBO
Tijdelijk, Tijdelijk met uitzicht op vast
4-15 Uur
040-7200972
Bedrijfsprofiel
Op een informele manier samenwerken. Aandacht hebben voor kwaliteit. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Door die aanpak maakt SAAM werkt! het verschil in de uitzendbranche.

Ik geloof in de combinatie tussen prettig, persoonlijk en zakelijk samenwerken. Flexibiliteit is altijd belangrijk. Daarom is SAAM werkt! 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dat betekent dat je als werkgever niet alleen voor structurele invulling van arbeidskrachten bij ons terecht kunt, maar dat we juist ook flexibel zijn en voor je klaar staan op cruciale momenten.

Het verschil maken we door zoals onze naam al zegt, niet vóór je, maar samen mét je te werken. Een gezamenlijk doel voor ogen hebben, maakt het eenvoudig om samen succes te boeken!
Functieomschrijving
Voor een (keur-)slager in Eersel zijn wij op zoek naar gemotiveerde scholieren die naast school als winkelhulp aan de slag willen. Deze bijbaan is flexibel / in overleg en op oproepbasis voor zowel doordeweeks als in het weekend en alle schoolvakanties. Uren en dagen gaan in overleg. 

De juistste kandidaat gaat klanten helpen in de winkel en gerechten bereiden. Het vak wordt je geleerd in een leuk team en gemoedelijke sfeer. 
Functie-eisen
De juiste kandidaat is gemotiveerd en vindt het leuk om klanten te helpen in een leuke werkomgeving. Klantvriendelijk. Communicatief.
Aanbod
Een goed salaris en een baan voor lange tijd
Aanvullende informatie
Voor info neem contact op met Ronald Braken: 040-7200972
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SAAM werkt! uitzendbureau

Duizelseweg 4a,
5521AC , Eersel,
SAAM werkt! uitzendbureau

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden