referentie nummer: WRKN009894

Verzorgende IG

Valkenhof

Valkenswaard
MBO
vast
30-40 Uur
040 - 2 01 40 35
Bedrijfsprofiel
Valkenhof is een zorgorganisatie met het hart op de juiste plek, waar we gastvrij en gemoedelijk zorgen voor onze cliënten. Dit noemen we zorg met ’n zachte g. Deel jij die passie? Dan is werken bij Valkenhof iets voor jou!

Functieomschrijving
Dit houdt je werk in
Als verzorgende op De Vlasgaard werk je in een dynamische intramurale omgeving waar wijkgerichte zorg gegeven wordt. Je verzorgt bewoners met complexe zorgvragen. Omdat je te maken hebt met een diverse bewonersgroep biedt deze functie je uitdaging. Je verzorgt bewoners met psychogeriatrische aandoeningen waarbij participatie en sociale zelfredzaamheid centraal staan. Onze bewoners kunnen op jou rekenen voor professionele verzorging op een persoonlijke en betrokken manier. Bij complexe zorgproblemen weet jij adequaat te handelen waarbij je focus hebt op een goede voortgang, kwaliteit en continuïteit van zorgverlening. Onze bewoners voelen zich veilig bij jou. De huiselijke sfeer maak jij compleet met je glimlach en persoonlijke aandacht voor onze bewoners.
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een diploma niveau 3 verzorgende IG of soortgelijk diploma. Je bent leergierig, gericht op kwaliteit en hebt een sterk inlevingsvermogen.
Aanbod
Een afwisselende en uitdagende baan in een gastvrije, gemoedelijke en leerzame omgeving. Je maakt deel uit van een gedreven, zelfsturend team met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten.

Een contract voor onbepaalde tijd. Er zijn verschillende contracturen bespreekbaar.
Naast een pakket van goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij diverse ontwikkelmogelijkheden en een salaris conform CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) FWG 35.
Aanvullende informatie
Solliciteer direct https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/2075155/136285?iso=nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Edwin van Gerven op telefoonnummer: 040-2049044.

Valkenhof

Antwerpsebaan 3,
5554 JV , Valkenswaard,
Valkenhof

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden