Verzorgende IG (locatie De Stroom Oirschot)

Joris Zorg

Oirschot
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
14-36 Uur
€1767 - €2566
-
Bedrijfsprofiel
Joris Zorg is een zelfstandig ondernemende organisatie die verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg levert.

Onze locaties Sint Joris te Oirschot, Vestakker te Middelbeers, Groenendaal en d'n Bolle Akker te Vessem kenmerken zich door het dorpse karakter. Onze organisatie kent korte lijnen en er heerst een sfeer van openheid.

Onze kernwaarden 'In dialoog', 'Eigen initiatief', 'Betrouwbaar' en 'Gastvrijheid' worden actief door onze medewerkers uitgedragen.
Functieomschrijving
Afdeling De Stroom in Oirschot zoekt op korte termijn collega’s voor de functie:
Verzorgende IG
Uren in overleg (14-36 uur per week) / vacaturenummer 18.47


Afdeling de Stroom is een dorps verzorgings- en verpleeghuis, waar bewoners met psychogeriatrische en somatische problemen wonen. We werken hier vanuit de wensen en behoeften van de cliënt en geven dit “zo gewoon als kan” vorm. Afdeling de Stroom is onlangs gestart met het project ‘kleinschalig leven’, om zo een nóg betere leefomgeving te creëren voor onze cliënt. De afdelingen worden verdeeld in kleinere groepen zodat we de kwaliteit van zorg en welzijn nog beter kunnen afstemmen op onze cliënten. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die zin hebben in een nieuwe uitdaging en pro- actief mee willen denken om dit project vorm te geven!

Je werkt op een afdeling die volop in ontwikkeling is naar kleinschaligheid. Binnen de afdeling is onlangs het project kleinschalig leven gestart wat de komende maanden vorm gaat krijgen. Je maakt deel uit van een zelfstandig team. Op de afdeling wonen bewoners met zowel psycho-geriatrisch als somatische problematiek. Samen zorgen jullie ervoor dat bewoners prettig wonen, goede zorg krijgen en hun dag op een leuke manier kunnen doorbrengen.


Binnen de afdeling krijg je de kans om er echt te zijn voor de bewoners en mee te bouwen aan de toekomst van de afdeling de Stroom!
Functie-eisen
- Je hebt kennis op het gebied van verzorging en verpleging en beschikt minimaal over een diploma Verzorgende IG, MMZ (met zorgachtergrond) of Verpleegkundige.
- Je weet een huiselijke sfeer te creëren en je hebt affiniteit met ouderen met psycho-geriatrisch en/of somatische klachten.
- Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, kun je snel schakelen en weet je prioriteiten te stellen.
- Je bent een collega, die actief mee wil bouwen aan het verder ontwikkelen van het team en de organisatie en de uitdaging rondom het project kleinschalig leven aangaat!
Aanbod
- Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging;
- Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT;
- een salaris volgens CAO VVT;
- Diverse meerkeuze arbeidsvoorwaarden.

De werkdagen zijn flexibel (maandag t/m zondag). De diensten zijn ook wisselend; je bent inzetbaar voor alle diensten maar bent voornamelijk werkzaam tussen 07.00 - 23.00 uur
Aanvullende informatie
Stuur dan je sollicitatie via email met c.v. onder vermelding van vacaturenummer 18.14 naar de afdeling P&O!
Voor inlichtingen over de vacature kan je contact opnemen met Hans van de Ven tel. 0499-572124.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Joris Zorg

Sint Jorisstraat 1,
5688 AS , Oirschot,
Joris Zorg

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden