SCHRIJF JE IN

BANENBEURS

VACATURE PLAATSEN

Wanneer je een vacature bij ons plaatst, dan zorgen wij ervoor dat je vacature de grootst mogelijke publiciteit krijgt.

Wij doen dit op verschillende manieren. Zo verspreiden wij je vacature via onze regionale vacaturesite, onze social media en onze mailings, maar óók via onze radiorubriek en onze regionale vacaturekrant "WIJwerkenindekempen.nl". Afhankelijk van de contractvorm die je kiest.
Nieuw is onze gratis en gesponsorde doorplaatsing naar indeed.nl

 

Meer weten over de vacaturekrant?  Klik op de button hieronder.

 

Klik hier

HULP BIJ HET VINDEN VAN GESCHIKTE KANDIDATEN

In de meeste gevallen levert een personeelsadvertentie op werkenindekempen.nl al snel geschikte kandidaten op. Maar soms duurt het langer voordat de juiste kandidaat zich meldt. Bepaalde functies zijn nu eenmaal moeilijker invulbaar. 

In dat geval kan werving & selectie uitkomst bieden. Wij zoeken dan actief met je mee naar de juiste kandidaat, eventueel óók buiten de regio.

Vinden wij niet de juiste kandidaat voor je, dan kost het je helemaal niets. Had je voorafgaand je vacature geplaatst op werkenindekempen.nl? Dan krijg je de plaatsingskosten die je betaalde, van ons terug zodra wij een geschikte kandidaat voor je vinden.    

Meer weten?  Klik op de button hieronder of maak een afspraak met onze accountmanager. 

 

Klik hier

VACATURES INVULLEN MET ONZE UITZENDKRACHTEN

Soms wil je een geschikte kandidaat niet zelf in dienst nemen. Althans niet meteen. Of je wilt voor bepaalde functies een structurele inleen.

Wij kunnen dan via uitzending & detachering de loonbetaling en de werkgeversrisico’s van je overnemen.

Wij bieden alle mogelijke maatwerkoplossingen op gebied van uitzending, detachering en payrolling. Transparante oplossingen voor als je snel wilt schakelen bij verhoging of verlaging van de werkdruk. Of voor tijdelijke situaties zoals zwangerschap en ziekte. 

Onze uitzendkrachten en gedetacheerden zorgen direct voor je flexibele schil. 

Meer weten?  Klik op de button hieronder of maak een afspraak met onze accountmanager. 

Klik hier
vind ons leuk op facebook

nu even niet