Oirschot
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
€0 - €0
0499-577707
Bedrijfsprofiel
Andrews Sykes Klimaatverhuur is al meer dan 50 jaar één van de marktleiders in de verhuur van klimaatapparatuur voor tijdelijke toepassingen. Als onderdeel van een Engelse groep leveren wij slimme oplossingen voor verwarming, airconditioning, luchtontvochtiging, bevochtiging, ventilatie en stofafzuiging. Vanuit 4 strategisch gelegen vestigingen bedienen wij de zakelijke markt waarbij een top service hoog in ons vaandel staat.
Functieomschrijving
Wij zoeken een CHAUFFEUR Rijbewijs B met Technische Kennis.

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor zowel het transport van de kleinere klimaatinstallaties als voor de montage en demontage bij de klant. Een moderne uitgeruste bestelwagen met laadklep maakt dit werk extra leuk en afwisselend. 

Daarnaast verzorg je de bijbehorende rij-administratie en help je tijdens rustige periodes mee met het onderhoud van de verhuurmachines.
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Het is een voordeel als je reeds beschikt over VCA , anders leiden we je daarvoor op.

Vanzelfsprekend vind je het geen bezwaar om af en toe eens over te werken.

Verder beheers je de Nederlandse taal en kun je je ook een klein beetje in het Engels verstaanbaar maken.
Aanbod
Na een inwerkperiode kom je in vaste dienst en wordt je een belangrijke schakel in het succesvolle team van Oirschot, waar een prettige en informele werksfeer heerst met veel ruimte voor eigen initiatief.

De verdiensten zijn prima en zijn door overwerk maandelijks aan te vullen. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van vakopleidingen om de kennis te verbreden. Uiteraard is er een goede pensioenregeling en arbeidiongeschiktheidsverzekering. Vakgerichte studiekosten worden volledig vergoed.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'Solliciteer Direct'-knop.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andrews Sykes Klimaatverhuur BV

Postbus 33,
2665 ZG , Bleiswijk,
Andrews Sykes Klimaatverhuur BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden