Vrachtwagenchauffeurs (fulltime / parttime)

Box BV

Veldhoven
LBO / VMBO
Vast
40-40 Uur
040 - 2532378
Bedrijfsprofiel
Box B.V. is een recyclingbedrijf met drie vestigingen in de regio. Al bijna 60 jaar zijn we actief op het gebied van inzameling en verwerking van oud papier en folie. Alle ingezamelde stromen worden uiteindelijk weer toegepast als grondstof. Verder zijn we gespecialiseerd in archief- en datavernietiging en beschikken we over alle benodigde certificaten om een hoogwaardige dienstverlening te waarborgen. Met een grote diversiteit aan klanten, hebben we inmiddels ook ruime ervaring opgedaan met inzameling van overige reststromen en bieden we, met een team van ongeveer 50 medewerkers, een uitgebreid dienstenpakket aan.

Functieomschrijving
Voor onze vestiging in Veldhoven zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Chauffeur tautliner / walking floor; de werkzaamheden zullen veelal bestaan uit het vervoer van gebaald of los papier vanaf onze vestigingen naar de fabrieken. Overnachtingen komen tijdens deze ritten niet voor.

Chauffeur container- en kraakperswagen; hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van afzetcontainers met haakarmsysteem. Ook kun je ingezet worden op een kraakperswagen voor route-inzameling.

Daarnaast hebben we ook mogelijkheden voor chauffeurs, die alleen op zaterdag of in de avond willen werken.

Functie-eisen
Heb jij enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur en interesse in één van bovenstaande functies, dan zien wij uw schriftelijke of telefonische reactie graag tegemoet.
Aanbod
Wij bieden:
- een marktconforme beloning
- een zelfstandige functie
- een fijne werksfeer
Aanvullende informatie
Voor meer informatie over deze vacatures en ons bedrijf kun je contact opnemen met John Box (040-2532378) of kijk op onze website www.boxbv.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Box BV

Knegselseweg 81,
5504 NA , Veldhoven,
Box BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden