Waarom Werken in de Kempen werkt

Vacaturesite

 • Grootste vacaturesite van de regio
 • Gemiddeld zo’n 2000 online bezoekers per dag
 • Meer dan 900 werkgevers plaatsen vacatures
 • Tevredenheid werkzoekenden: 8,7
 • Grootste netwerk van regionale werkgevers
 • Je solliciteert rechtstreeks bij werkgevers
 • Al meer dan 2700 vacatures stonden online

Werk Buro

Het Werk Buro helpt je bij het zoeken naar een baan. Welke werkgever past bij jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid? Laat onze professionele consulenten voor je werken.

Waarom het Werk Buro voor je werkt:

 1. Afgewezen? Kijk naar andere carrièrekansen. De consulenten van het Werk Buro kennen honderden werkgevers in de regio en kunnen vrij goed inschatten waar jij past.
 2. Momenteel zijn er veel vacatures waar je op kunt solliciteren. Dan kan het verstandig zijn om je te laten adviseren. Voel je je bijvoorbeeld goed in een klein team met veel ruimte? Of liever een groot bedrijf waar alles goed geregeld is? Het Werk Buro kan je adviseren over allerlei onderwerpen en begeleiden naar de juiste baan.

Kortom, de kans is groter om een leuke baan te vinden als je het Werk Buro laat helpen.

Schrijf je in

Werken in de Kempen Vacaturekrant

In deze vacaturekrant vind je personeelsadvertenties van regionale bedrijven, interessante artikelen en een column.

De krant wordt tijdens alle even weken van het jaar bezorgd bij zo’n 100.000 gezinnen in de gemeenten Reusel - de Mierden, Bladel, Eersel, Bergeijk, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard en Heeze-Leende, Oirschot en Hilvarenbeek.

Als je wilt reageren op een vacature, doe je dat rechtstreeks bij de werkgever.  Je kunt zelf kiezen hoe je wilt solliciteren, per post, mail, telefoon of via werkenindekempen.nl. De vacatures uit de krant staan ook online dus met een druk op de ‘solliciteer’ button kun je reageren op de vacature.

Heb je de krant gemist, lees hem online op onze site.

Events

Werken in de Kempen sponsort elk jaar een aantal lokale events in de regio. Ons doel is om regionale evenementen te steunen door een podium te creëren voor regionale vacatures. De combinatie sluit aan bij onze visie; werken moet vooral leuk zijn.  

Winterfeesten
In 2017 waren we hoofdsponsor van de Winterfeesten in Reusel. Een gigantische schaatsbaan met een maandlang evenementen voor jong en oud. Werken in de Kempen bracht een Winterfeesten Vacaturekrant uit en wist mensen warm te maken voor mooie werkplekken.

De KempenTech
De KempenTech is een belangrijk evenement waar Kempische bedrijven zich presenteren op het Kempisch Bedrijven Park. Werken in de Kempen helpt er werkzoekenden en werkgevers elkaar te vinden. De banenbeurs was in 2017 een groot succes. We verwachten in 2018 net zoveel enthousiaste mensen die rondshoppen naar een werkgever of collega. 

Sollicitatietips

Wat je moet weten als je gaat solliciteren, hoe presenteer je jezelf het beste in jouw cv of waarmee trek je aan naar je sollicitatiegesprek. De antwoorden op dit soort vragen lees je op onze blog.

Vacatureservice

Ontvang wekelijks nieuwe vacatures in je mailbox. Geef aan in welke categorie je een baan zoekt en blijf als eerste op de hoogte! Gratis uiteraard.

Inschrijven Vacatureservice

Volg ons

Werken in de Kempen staat midden in de regio. Volg ons op de manier die jij ’t leukst vindt! 

 • Via onze website werkenindekempen.nl met vacatures, nieuwtjes en meer.
 • Via social media: facebook, linkedin en instagram
 • Op Kempen FM hoor je elke week de laatste de vacatures
 • Werken in de Kempen Vacaturekrant: personeelsadvertenties, interessant nieuws en columns.
 • Op afspraak aan tafel. (link naar adres) Als consulenten van het Werk Buro je voor willen stellen bij werkgevers, willen ze je eerst in de ogen kijken.
Tijdens interessante events in de Kempen.

Community

Werken in de Kempen heeft een grote community. Zowel online als in de dorpen. We vertrouwen op het Kempen DNA dat een groot ‘wij-gevoel’ bevat. Mensen helpen elkaar bij het vinden van een baan of een collega.

Kom ook bij onze club en volg ons op:

 • Online op werkenindekempen.nl met vacatures, nieuwtjes en meer.
 • Via social media: facebook, linkedin en instagram
 • Op Kempen FM hoor je elke week de laatste de vacatures
 • Werken in de Kempen Vacaturekrant: personeelsadvertenties, interessant nieuws en columns.
 • Op afspraak aan tafel. (link naar adres) Consulenten van het Werk Buro stellen geschikte werkzoekenden voor bij werkgevers. Dan willen we mensen in de ogen kijken van tevoren.
 • Tijdens interessante events in de Kempen. 
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden