SCHRIJF JE IN

BANENBEURS

Waarom werkenindekempen.nl?

Van de Kempen, Voor de Kempen

Werkenindekempen.nl is er speciaal voor Kempische bedrijven en instellingen, die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers uit de regio. Kempenaren staan immers bekend als loyale medewerkers met een goede mentaliteit. In de Kempenregio ligt ons bereik en onze kracht, zeker in vergelijking tot nationale vacaturesites, die landelijk gericht zijn. Afgelopen jaren werden al vele vacatures, welke bij ons geplaatst werden, succesvol ingevuld.

 

Grootste regionale bereik in de Kempen

Je personeelsadvertentie is 30 dagen lang, dag en nacht, zichtbaar op onze vacaturesite. Een populair medium met een maximaal regionaal bereik. Zeker de  jongere doelgroep bevindt zich online en krijgen van ons alle nieuwe vacatures ook via social media en e-mail te zien. Bovendien zijn wij de grootste vacaturesite in de regio en hebben we een eigen radiorubriek. Daarnaast zijn we de enige die je vacature tegen een scherp tarief publiceren in de regionale vacaturekrant 'WIJwerkenindekempen.nl' (uitgegeven in samenwerking met De Persgroep Nederland, onder meer bekend van weekblad de Kempenaer, met een oplage van bijna 100.000 exemplaren). Én worden al onze vacatures gratis en vrijblijvend doorgeplaatst naar de grootste vacaturezoekmachine van Nederland; Indeed.nl

 

Sterke aantrekkingskracht door gerichte marketing in de Kempen

Onze afdeling Marketing & Communicatie voert dagelijks gerichte marketingacties uit in alle Kempische gemeenten, op alle Kempische (muziek-) festivals en evenementen en ook op nationale vacaturesites om alle Kempische werkzoekenden aan te trekken als vaste bezoeker van onze site.   

 

Alles in eigen hand

Bij ons hou je de werving en selectie geheel in eigen hand. Alle sollicitaties en reacties komen rechtstreeks bij jou binnen. Korte lijnen dus en geen partij ertussen die er nog geld aan verdient.

 

Kwalitatieve respons

Omdat wij uitsluitend regionaal gericht zijn, is de response op je vacatures van hogere kwaliteit dan bij nationale vacaturesites. Minder administratieve rompslomp met het afwijzen van kandidaten die niet geschikt zijn, bijvoorbeeld omdat ze te ver weg wonen of verplicht moeten solliciteren.

 

Impuls voor naamsbekendheid

Dankzij onze vacaturesite ontdekken werkzoekenden vaak bedrijven uit de regio die ze voorheen niet kenden of waarvan ze niet wisten dat het voor hen een interessante werkgever zou zijn. Een vacature plaatsen geeft dus ook een impuls aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

 

Gunstige tarieven

Onze tarieven zijn gunstig, zeker ten opzichte van betaalde nationale vacaturesites zoals Monsterboard en Nationale Vacaturebank. Terwijl wij veel meer acties doen om uw vacature onder de aandacht van werkzoekenden te brengen.

 

 

 
vind ons leuk op facebook

nu even niet