Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
24-30 Uur
€1800 - €2200
088-2333000
Bedrijfsprofiel
Wie zijn wij?
Transparantie, eenvoud en ontzorging op gebied van mobiliteit, dat is waar TC&O Management voor Mobiliteit voor staat. Dagelijks zorgen wij dat het vervoer van en naar werk, dagbesteding of school goed verloopt voor duizenden mensen, tegen het hoogste comfort voor de reiziger en het hoogste gemak voor de 'opdrachtgever' van het vervoer. Onze afdeling TC&O Mobydesk zorgt voor de administratie van woon-werk en zakelijk verkeer met bijbehorende vergoedingen of inhoudingen. De afdeling Bureau Vervoer TC&O zorgt voor de administratie en controle op Contractvervoer en Leerlingenvervoer. We werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, elk met hun eigen specifieke vraagstukken en wensen. Daarom werken wij aan maatwerkoplossingen: eenvoudig in gebruik, transparant en vaak modulair opgebouwd, toegankelijk via een online portaal. Daarnaast bedenken we innovatieve online oplossingen en apps die mobiliteit transparanter en eenvoudiger maken.
Zorg jij dat de mutaties op het vervoer goed binnen komen? Wij hebben ruimte voor een Web developer.
Functieomschrijving
Ons gezellig kantoor in Eersel is op zoek naar een webdeveloper (herintreder of student) voor haar online applicaties. TC&O levert diensten op het gebied van vervoer en dan met name de administratie van gemaakte ritten, zodat zorginstellingen of werkgevers grip krijgen op de vervoerspatronen. Dit klinkt misschien lastig, maar het is een leuke business met veel rechtstreekse contacten met reizigers. We programmeren in PHP en hoe je dat verder in vult ben je vrij in (dus frameworks zijn niet verplicht). Dit maakt deze functie ook uitstekend geschikt voor herintreders of programmeurs van andere talen. En we staan ook open voor studenten! Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden.
Functie-eisen
  • Enig basisniveau van programmeren. De rest leren wij je eventueel.
  • Zin om te werken
  • Goede registratie en duidelijke communicatie
Aanbod
  • Salaris tussen 1.800 en 2.200, afhankelijk van ervaring
  • Een eigen werkplek en thuiswerkmogelijkheden
  • Gratis koffie en een gezellige werkomgeving
  • Eventuele bijscholing op het gebied van programmeren
  • Doorgroeimogelijkheden in webdevelopment
Aanvullende informatie
Wil je kijken of dit wat voor je is? Stuur dan je CV op of bel ons voor meer informatie. We zien je reactie graag tegemoet!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

TC&O Management voor Mobiliteit BV

Markt 46,
5521AN , Eersel,
TC&O Management voor Mobiliteit BV

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden