Werken bij FittinQ B.V. -lampenlicht.nl- uit Hapert

FittinQ B.V. -lampenlicht.nl-

Smaragdweg 52,
5527LB, Hapert.
040-2082835.

|
|

Bedrijfsprofiel
QLF Brands is een snelgroeiende organisatie en de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ. We gingen 11 jaar geleden van start met het online verkopen van verlichting via lampenlicht.nl. Al snel volgde uitbreiding naar België en Duitsland en de webshop is inmiddels actief in 11 Europese landen. Lampenlicht verkoopt voor 90% lampen van het eigen merk QAZQA. Dit is inmiddels een internationale merknaam met een uitgebreid productportfolio. We richten ons op sfeerverlichting, waarbij we onze klanten faciliteren en inspireren terwijl ze bezig zijn met interieur. Lampenlicht heeft inmiddels vier fysieke winkels, twee outlets in Breda en Zaandam, een winkel in Eindhoven en een winkel in Krakau (Polen). Met QAZQA hebben we een B2B strategie waarbij klanten - via een eigen portal - online bestellen voor hun projecten of via account management ontzorgd worden. In het derde onderdeel 'FittinQ' zijn alle fulfilment activiteiten ondergebracht, zowel op het gebied van warehousing als customer service.
Bedrijfscultuur
1. Wij geloven in de kracht van samen Bij lampenlicht sta je er nooit alleen voor. Ons betekent wij en jij. Het gaat om verbondenheid, want wij geloven in de kracht van samen. 2. Wij stralen persoonlijkheid en warmte uit Als een betrokken allemansvriend wekken we vertrouwen en zijn we altijd behulpzaam richting de ander. Wij hebben aandacht voor elkaar en genieten van de kleine momentjes. 3. Wij delen onze kennis Ons team bestaat uit informele experts, benaderbaar voor iedereen. Slimme vakmensen die het lekker simpel houden. Want kennis is leuk, maar het moet wel overdraagbaar zijn.

Openstaande Vacatures

FittinQ B.V. -lampenlicht.nl- heeft recentelijk geen vacature geplaatst. Houd deze vacaturesite in de gaten voor nieuwe plaatsingen van FittinQ B.V. -lampenlicht.nl-.

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden