Werken bij Daams Houthandel, Schuttingbouw & Sierbestrating BV uit Valkenswaard

Daams Houthandel, Schuttingbouw & Sierbestrating BV

Dommelseweg 171,
5554 NP, Valkenswaard.
06-13514353.

|

Bedrijfsprofiel
Daams in Valkenswaard is dé specialist in houtmaterialen, sierbestrating en schuttingen. Met onze jarenlange ervaringen en deskundigheid zijn wij een betrouwbare leverancier in de regio. Onze werf aan de Dommelseweg is al tientallen jaren een populaire plek voor professionals, particulieren en overheden die kwaliteitsproducten zoeken voor in en om de tuin. Onze klanten maken daarnaast graag gebruik van onze diensten op locatie, zoals het zetten van een schutting of tuinhuis of het leggen van bestrating.
Bedrijfscultuur
Wie bij Daams werkt is een echte aanpakker. Er heerst een no-nonsens-mentaliteit. Hard werken en doorzetten voeren de boventoon. Daarnaast vinden onze medewerkers een hecht teamverband en samenwerking met anderen erg belangrijk. Ze vertrouwen op hun teamgenoten voor ondersteuning, feedback en gezelligheid. Er heerst een energieke en informele sfeer, waarin samenwerking maar ook zelfstandigheid verwacht wordt. Ze maken samen, in weer en wind, de verwachte resultaten waar, met tevredenheid van de klant als hoofddoel.

Openstaande Vacatures

Stratenmaker gezocht!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar personeel! We zoeken stratenmakers voor de buitendienst. Heb jij ervaring in de (wegen)bouw of in het leggen van bestrating? Of word jij vooral enthousiast van hard werken in de buitenlucht en wil je het vak heel Lees meer
1604 | LBO / VMBO | 24-40 Uur | 30-06-2020 | Valkenswaard

1 vacature

Toon per pagina
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden