Werken bij Van Den Broek Precision & Tooling uit Bergeijk

Van Den Broek Precision & Tooling

Stökskesweg 16,
5571 TJ, Bergeijk.
0497 572259.

|

Bedrijfsprofiel
Van Den Broek is sinds 1982 een specialist op het gebied van metaalbewerking. Van fijnmechanische precisie-onderdelen tot stempels, matrijzen en speciale tooling. Wij bieden de mogelijkheid om producten te leveren in zowel kleine series als enkel stuks, volgens tekening en klantspecificaties. Toleranties van 5μm zijn hierbij normaal. Ons machinepark is zeer modern en biedt vele mogelijkheden voor CNC-draaien, CNC-frezen en NC-slijpen, maar ook op het gebied van elektrisch verspanen zoals zinkeroderen en draaderoderen.
Bedrijfscultuur
Wij zijn een compacte, informele organisatie met een zeer moderne en volledig geklimatiseerde werkomgeving. Onze gezamenlijke doelstelling is om goede, kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren. Collegialiteit, kennis, maar ook effectiviteit zijn kernpunten binnen het bedrijf.

Openstaande Vacatures

CNC Vonkverspaner (Draadvonken en Zinkvonken) volwassen of leerling

Het vak van zink- en draadvonken vraagt kennis en inzicht in het vertalen van de klantvraag naar een concreet product. In deze functie bedien je meerdere draad- en zinkvonkmachines met behulp van CAM software. Je leert zelfstandig fijnmechanische onderdelen voor gereedschappen en modules te bewerken met toleranties in het Lees meer
212 | MBO | 32-40 Uur | 29-04-2018 | Bergeijk

1 vacature

Toon per pagina
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden