Werken bij Prodimed Benelux BV uit Valkenswaard

Prodimed Benelux BV

Dragonder 14,
5554 GM, Valkenswaard.
088 800 1300.

|

Bedrijfsprofiel
Prodimed is een internationale, toonaangevende en onderscheidende producent van voedingssupplementen in de Healthcare branche. Met een team van deskundigen en diëtisten ontwikkelden we een unieke methode voor het terugdringen van overgewicht en obesitas bij volwassenen. Vandaag de dag is Prodimed niet meer weg te denken en hebben we al vele tienduizenden mensen geholpen in hun strijd tegen overgewicht naar een gezond eet- en leefpatroon met behoud voor de lange termijn. Ons geheim? We blijven ons continu door ontwikkelen op het vlak van voeding, gedrag en e-Health technieken. Alles om ‘s werelds gezondheidsprobleem nummer 1 aan te pakken.
Bedrijfscultuur
Bij Prodimed maak je deel uit van een jong en gedreven team binnen een snelgroeiend internationaal bedrijf. Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris, moderne werkplek, secundaire arbeidsvoorwaarden waar je ‘u’ tegen zegt en collega’s waar je energie van krijgt. Bij ons is iedereen echt onderdeel van het merk. We staan altijd open voor jouw ideeën en de kansen die jij ziet om het elke keer een beetje beter te maken.

Openstaande Vacatures

Prodimed Benelux BV heeft recentelijk geen vacature geplaatst. Houd deze vacaturesite in de gaten voor nieuwe plaatsingen van Prodimed Benelux BV.

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden