Werken bij VDL TIM Hapert BV uit Hapert

VDL TIM Hapert BV

Energieweg 2,
5527 AH , Hapert.
0497 - 38 38 05.

|
|

Bedrijfsprofiel
Wil jij graag een bijdrage leveren aan o.a. de automotive industrie? Bij VDL TIM Hapert bewerken en assembleren we met ongeveer 160 collega’s giet- en smeedwerk en lassamenstellingen. Zo produceren wij diverse truckonderdelen en onderdelen voor hulpmiddelen voor intern transport, zoals heftrucks. Daarnaast zijn we actief in de cilinderbouw, met name voor container opzetsystemen. Onze medewerkers hebben een positieve werkmentaliteit en tonen eigen initiatief. Bij ons krijg je dan ook veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beschik jij over een flinke dosis motivatie, denk jij in verbeteringen en is alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg? Ga dan met ons de uitdaging aan en kijk op https://werkenbijvdl.nl/bedrijf/63/vdl-tim-hapert
Bedrijfscultuur
VDL is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Een informele, open sfeer, aanpakken, samenwerken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-nonsense cultuur van VDL Groep horen. Je krijgt alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt binnen je functie. We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten.

Openstaande Vacatures

VDL TIM Hapert BV heeft recentelijk geen vacature geplaatst. Houd deze vacaturesite in de gaten voor nieuwe plaatsingen van VDL TIM Hapert BV.

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden