Werken bij WDH Cylinders BV uit Eersel

WDH Cylinders BV

Meerheide 104,
5521 DX, Eersel.
0497-385877.

|
|

Bedrijfsprofiel
WDH Cylinders ontwerpt en produceert hydraulische cilinders, draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren. Klanten komen uit de maritieme, offshore, infra en heavy lift sectoren. Er worden hoge eisen gesteld aan de producten. Het kwaliteitsmanagementsysteem dat wordt gehanteerd binnen de organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Naast het ontwerpen en maken van nieuwe producten repareert en modificeert WDH Cylinders deze ook.
Bedrijfscultuur
De meeste insiders weten het al; ABS Group heeft eind 2018 WDH overgenomen. Voor beide partijen - de klant en ABS Group - is dit een aanvulling op de huidige markt. WDH gaat verder onder de naam WDH Cylinders. Voor ABS betekent dit een aanvulling op het assortiment. Dat ABS uit Veendam besloot WDH Hydraulics over te nemen, is eigenlijk geen heel grote verrassing. De twee gaan elkaar heel mooi aanvullen. ABS heeft net als WDH ongeveer 25 jaar ervaring met het produceren van cilinders en het vakkundig reviseren van hydraulische cilinders. Klein begonnen, de laatste jaren een gezonde groei gerealiseerd. Er zijn meer overeenkomsten: de werknemers van WDH stralen net zo uit dat ze trots zijn op hun product.

Openstaande Vacatures

Calculator / Engineer

In deze afwisselende en uitdagende functie controleer je aanvragen van klanten op maakbaarheid, waarbij je direct nadenkt over de bewerkingsmethodes en bewerkingsvolgordes. Ter ondersteuning van de verkoopafdeling calculeer je  prijs en levertijden en je bent de spil tussen de verkoop en de productieafdeling. Je onderhandelt met leveranciers Lees meer
306 | MBO | 37-38 Uur | 15-01-2020 | Eersel

1 vacature

Toon per pagina
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden