Meewerkend werkplaatschef garage | fulltime

Werken in de Kempen - Werk Buro

Esbeek
MBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Bij deze garage in bedrijfswagens heerst een prettige sfeer, mensen worden in hun waarde gelaten en je kunt volledig jezelf zijn. Het bedrijf bestaat uit zo'n 30 gemotiveerde medewerkers die er met z'n allen voor gaan om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. In de werkplaats worden alle benodigde onderhouds- en herstelwerkzaamheden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Het bedrijf werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag.
Functieomschrijving

Kun je ''eigentijds'' en ''out of the box'' denken, maar ook veranderingen mede opvolgen en begeleiden? Beschik je daarnaast over een verantwoordelijkheidsgevoel om samen met je collega's de dagelijkse, wekelijkse maar ook jaarlijkse planning rond te krijgen? Lees dan verder!Als meewerkend werkplaatschef stuur je samen met jouw collega werkplaatschef een team van enthousiaste en gedreven monteurs aan. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de werkplaats en het magazijn. Dit gebeurt onder leiding van de werkplaatsmanager. Indien nodig weet jij de handen uit de mouwen te steken en de monteurs te assisteren bij hun werkzaamheden. Opleiden en begeleiden is de basis van deze functie, ben je een actieve opleider en begeleider dan is dit een uitgelezen kans om deze kwaliteit in de praktijk uit te oefenen! Jouw kennis en ervaring in combinatie met jouw inzicht zal de medewerkers vooruit helpen. Verder ben je mede verantwoordelijk voor een goede planning en bestel je onderdelen. Zijn de administratieve werkzaamheden rondom de werkplaats niet jouw kracht? Geen probleem, die heb je zeer weinig in deze functie.


Functie-eisen

Om aan de slag te gaan als als meewerkend chef werkplaats herken jij jezelf in onderstaande: • Je beschikt over minimaal een mbo niveau (bij voorkeur richting bedrijfsautotechnicus);
 • Je hebt ervaring als leidinggevende binnen een werkplaats met meerdere collega's;
 • Je bent APK keurmeester gecertificeerd of bereid om dit te behalen;
 • Je bent tachograaf ijken gecertificeerd of bereid om dit te behalen; 
 • Je bent communicatief vaardig, een motivator en weet prioriteiten te stellen;
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, beschikt over technisch inzicht en organisatorisch vermogen;
 • Je spreekt de Nederlandse taal en Engels is hierbij een pre.

Aanbod

Als meewerkend werkplaatschef heb je een afwisselende baan. Natuurlijk hebben we jou ook meer te bieden: • Fulltime functie in dagdienst;
 • Een team van gemotiveerde medewerkers die samen gaan voor resultaat;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en de ervaring die je met je meebrengt;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.


Word jij enthousiast van deze vacature? Laat dan direct van je horen! Mocht je nog vragen hebben, bel (0497-845793) of mail (laura@werkenindekempen.nl) gerust.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden