referentie nummer: WRKN009880

GFM zoekt technische en administratieve duizendpoot

GFM

Bergeijk
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€0 - €0
0497-575712
Bedrijfsprofiel
GFM master in parts is sinds 1992 totaalleverancier op het gebied van verspanende onderdelen voor de machinebouw. Wij produceren geheel op maat en naar wens van onze klanten uit diverse industrieën (medische toepassingen, verpakkingsmachines, machinebouw, semiconductor).
Als toeleverancier zijn we gespecialiseerd in CNC Draaien en CNC Frezen. Na digitale aanlevering van tekeningen wordt ons machinepark middels CAD / CAM koppelingen aangestuurd. Op onze machines bewerken we diverse materialen zoals RVS, Staal, Aluminium, Kunststoffen etc. Ons machinepark bestaat uit machines waarvan ongeveer 70 % onbemand kan lopen.
We ontzorgen onze klanten door onderdelen volledig op maat en naar wens van de opdrachtgever te produceren en tevens alle benodigde uitbestedingen te organiseren.
Functieomschrijving
Wat doe je in deze functie ?

Jouw taken bestaan onder andere uit het maken van voorcalculaties en offertes, bewaken van de criteria van orderacceptatie, acceptatie en verwerking van klantorders, vertalen van nieuw werk naar productieorders, analyse van nacalculaties en van daaruit verbeteringen initiëren.
Je houdt je ook bezig met inkoop van materiaal en inkoopdelen ten behoeven van productie en assemblage, het bewaken van de inkoopprijzen en het verbeteren van de performance van leveranciers en het organiseren van productie uitbestedingen.
Vanwege het constante contact met diverse externe partijen, bijvoorbeeld leveranciers en partners, ben je communicatief vaardig. Tevens ben je een sparringpartner voor de klant, directeur, hoofd bedrijfsbureau, productieleider en alle betrokkenen bij technische vraagstukken.
Je vindt het leuk om technische marktontwikkelingen op de voet te volgen.
Functie-eisen
Om deze functie goed uit te voeren beschik je over de volgende eigenschappen:

• MBO+ werk- en denkniveau in de richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde.
• Enkele jaren werkervaring in de maakindustrie, in een vergelijkbare functie.
• Bekend met het werken in ERP systemen.
• Organiserend vermogen om daarmee in staat te zijn prioriteiten te stellen voor jezelf en ons bedrijf.
• Kennis en interesse in het verspaningsvak en de ambitie om hierin door te groeien.
• De volgende karaktereigenschappen zijn op jou van toepassing: daadkrachtig, weerbaar, oplossingsgericht, tactvol, communicatief vaardig, ondernemend, teamplayer, pragmatisch, kostenbewust en klantgericht.
Aanbod
Wat hebben we jou te bieden?

• Een vooruitstrevende, technische omgeving.
• Langetermijnperspectief omdat wij als financieel gezonde onderneming jaarlijks investeren in mensen, middelen en machines.
• Een platte organisatie met korte communicatielijnen en informele omgangsvormen.
• Een collegiaal en gedreven team.
• Ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.
• Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Klinkt goed? Je wilt natuurlijk weten waar je terecht komt!

GFM is een hecht team van enthousiaste medewerkers die continu verbeteringsvoorstellen aandragen om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Ervaring leert ons dat het actief betrekken van medewerkers dé succesformule is om te reageren op de continu veranderende markt, waarin levertijden steeds korter worden en waarin kwaliteit en flexibiliteit de basisbehoeften zijn. Door de combinatie van onze bedrijfscultuur, investeringen in ons machinepark en de continue drang naar nieuwe technologische ontwikkelingen, is GFM klaar voor de toekomst. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen met onze klanten en toeleveranciers.

Zien we jou bij de volgende vrijdagmiddagborrel in ons eigen Café?
Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Helen Jacobs, HRM, via telefoonnummer 0497-575712 of helen(apestaartje)g-fm.nl. Reacties worden vertrouwelijk behandeld.

GFM

Bokkerijder 30,
5571 MX, Bergeijk,
GFM

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden