referentie nummer: WRKN0010078

Werkvoorbereider (Junior of Senior)

Moeskops Bouwbedrijf BV

Bergeijk
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
0497 - 551 551
Bedrijfsprofiel
Bouwen en ontwikkelen is inspelen op de wensen en behoeften van de klant door goed te luisteren en door actief en creatief mee te denken. Dit met respect voor ieders belang, om zo tot de beste oplossingen te komen. Vandaar dat grote en kleine opdrachtgevers graag in bouwteamverband met Moeskops samen werken. En niet voor niets staat Moeskops bekend als een familiebedrijf waar het prettig werken is, met een heel persoonlijke benadering en korte lijnen, waar medewerkers het hebben over “ons” bedrijf.
Functieomschrijving

In verband met een groeiend aantal projecten zoeken wij ter versterking van ons team een Werkvoorbereider (Junior of Senior). 


Als werkvoorbereider ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de technische en administratief/organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten. Binnen het projectteam ben je “de spil” ten aanzien van de gegevensverstrekking, de gegevensverwerking en de werkvoorbereiding. Je maakt deel uit van het projectbureau, dat bestaat uit calculatie, inkoop en werkvoorbereiding. Daarnaast maak je deel uit van het projectteam van het project waar jij de werkvoorbereiding voor verzorgt, waarbij je actief deelneemt aan het 2-wekelijks projectteamoverleg. Tijdens de opstartfase van een project neem je ook deel aan de werkbesprekingen met de architect, de constructeur en de belangrijkste onderaannemers. Je rapporteert aan je afdelingshoofd en aan het projectteam.

Functie-eisen
Wij verwelkomen graag een nieuwe collega met een bouwkundige opleiding op HBO-niveau. Je bent een relatief jonge werkvoorbereider met enkele jaren werkervaring en de ambitie om door te groeien in deze mooie functie of je bent een ervaren werkvoorbereider met de nodige “vlieguren”. Je toont initiatief, neemt verantwoordelijkheid en het spreekt je aan om in teamverband met je collega’s  te gaan voor het beste resultaat.
Aanbod
Ons aanbod Je krijgt een zeer zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je mag rekenen op een prettige en collegiale werksfeer met korte communicatielijnen en een grote openheid in een stabiel, financieel gezond familiebedrijf. Dit uit zich onder andere in een grote betrokkenheid van onze mensen, lange dienstverbanden en een zeer laag ziekteverzuim.
Aanvullende informatie
Wil jij meebouwen aan de toekomst van  Moeskops’ Bouwbedrijf? Stuur dan je sollicitatie, brief met motivatie en cv, naar Henk Teunissenvia onderstaande 'Solliciteer Direct' Knop. Uiteraard wordt je sollicitatie strikt vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over Moeskops’ Bouwbedrijf en over de procedure, kun je contact opnemen met Henk Teunissen, hoofd P&O, tel. 0497-551551 / 06-51423199. Voor eventuele inhoudelijke informatie over de functie, kun je contact opnemen met Jos Palmen, hoofd projectbureau, tel. 0497-551551 / 06-26105244.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Moeskops Bouwbedrijf BV

Kennedylaan 10,
5571 KC, Bergeijk,
Moeskops Bouwbedrijf BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden