Prijs op aanvraag
Werving & selectie

Bij werving & selectie werven en selecteren wij de kandidaat. De kandidaat komt direct in dienst bij jouw bedrijf. Er wordt eenmalig een werving & selectiefee in rekening gebracht.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je graag iemand in dienst wilt nemen, maar dat je zelf niet de tijd of de middelen hebt om actief te gaan werven. Dan is het fijn als je hulp kunt inschakelen met een groot bereik. Het Werk Buro heeft veel ervaring met werving & selectie en bovendien een enorm netwerk waarvan jij kunt profiteren. Zo is de juiste kandidaat al snel binnen handbereik.

Wanneer jij de opdracht voor werving & selectie bij ons neerlegt, ondernemen wij verschillende activiteiten om jouw ideale medewerker te vinden. We plaatsen de vacature online en gaan vervolgens gericht zoeken naar mogelijke kandidaten. Dit zoeken verloopt zowel online als via onze eigen database. Er worden geschikte kandidaten geselecteerd en onderworpen aan een grondige screening, waarna we ze aan jou zullen voorstellen.

Is er uiteindelijk een match, dan wordt een eenmalige fee berekend. Deze wordt gefactureerd op de dag van indiensttreding van de medewerker. Is er geen geschikte kandidaat gevonden, dan hoef je ons ook niet te betalen. Zo loop je bij ons dus nooit het risico op onnodige kosten.

Bij werving & selectie werven en selecteren wij de kandidaat. De kandidaat komt direct in dienst bij jouw bedrijf. Er wordt eenmalig een werving & selectiefee in rekening gebracht
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden