Heeze
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-40 Uur
040 206 5281
Bedrijfsprofiel
D’Win Sfeervol Wonen verzorgt de inrichting van woningen en bedrijven. Of het nu gaat om vloeren, wanden, ramen, binnen- en buitenzonwering en styling.
Wij bieden onze klanten 500 m² inspiratie aan in onze showroom, waar wij hen laten proeven van de nieuwste trends en mogelijkheden.
Naast de inspirerende showroom in Leende bieden wij advies aan huis en natuurlijk de realisatie door onze eigen monteurs. Ons team helpt graag bij een passend woon- & projectadvies. Wij maken van uw huis uw thuis.
Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar;
  • een vakbekwame allround woning stoffeerder (m/v)
  • of gewoon iemand die heel handig is en het vak wil leren (m/v)
en die bij voorkeur fulltime aan de slag wil. Je zal deel uitmaken van een klein en enthousiast team van vakmensen. Kun je zelfstandig werken? Kun je goed communiceren? Ben jij secuur en heb je een sterke affiniteit met onze producten? Dan is deze functie iets voor jou!
Functie-eisen
Jij bent: · Representatief · Geïnteresseerd in het vak · Service- en klantgericht · Zelfstandig · Oplossingsgericht · In bezit van rijbewijs B
Aanbod
Wij bieden: · Leuke collega’s · Goede arbeidsvoorwaarden · Flexibiliteit · Een marktconform salaris en een vast contract
Aanvullende informatie
Ben jij geïnteresseerd? Kijk alvast even op onze website www.sfeervolwonen.nl en reageer dan snel door op de 'Solliciteer Direct'- button te klikken en ons je motivatiebrief en je cv te sturen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

D' Win Sfeervol Wonen

Valkenswaardseweg 29,
5595 XB , Leende,
D' Win Sfeervol Wonen

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden