Over ons

Hoe het begon

Succesvol ondernemen is luisteren naar de markt. Werken in de Kempen is eruit ontstaan. Nadat Lieke van Loon in 2014 een uitzendbureau startte, vertelden veel Kempische ondernemers dat ze liever zelf personeel wilden werven.

Als antwoord ontwikkelde ze samen met haar zus, marketeer Marion van Loon, een vacaturesite voor de regio. Werkenindekempen.nl was geboren.

Werkgevers kunnen nu kiezen: zelf werven via de vacaturesite of het sollicitatieproces uitbesteden aan een Werk Buro. Wat startte als een simpele website, groeide uit tot een innovatief platform dat het Kempische recruitmentlandschap voorgoed zou veranderen.

Visie Werken in de Kempen

Wij zijn vernieuwend

Werken in de Kempen is een vernieuwend concept in de Nederlandse markt. Wij zijn een laagdrempelig platform dat helpt bij het vinden van een baan of een collega. Dat doen we regionaal en multidisciplinair.

Hoe?

  1. met slimme marketing
  2. tonen we regionale vacatures en werven we de juiste mensen
  3. doen we persoonlijke selectie voor werkgevers
  4. maken we de beste match tussen talent en werkgever

Jij bepaalt

Bij ons kun je zelf bepalen hoe je geholpen wilt worden. Solliciteer je graag zelf? Reageer dan op die leuke vacature op werkenindekempen.nl.

Wil je liever bemiddeld worden naar een baan? Schrijf je in op werkenindekempen.nl of reageer op een vacature van het Werk Buro, het recruitment buro voor Kempische werkgevers.

Ons team

Ons team is enthousiast en gedreven om je vooruit te helpen. Daarbij kijken we naar mensen en denken we in kansen. We maken duidelijke afspraken zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

We houden van ons werk. Dat merk je aan onze energie en ons ondernemerschap.

Zo werken we voor meer dan 1100 Kempische werkgevers en vinden dagelijks tientallen Kempenaren een baan via ons. Via ons Werk Buro worden dagelijks zo’n 100 medewerkers gedetacheerd.

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden