Over ons

Wij verbinden werknemers, werkgevers en werkzoekenden in de Kempen. Op een menselijke manier. Nuchter en oprecht. Daarbij gaan we voor de échte klik. Niet voor de snelle winst. Iedere dag zetten we mensen aan het werk. Mensen die er zin in hebben. Die vooruit willen en kunnen. Daarbij kijken we naar beide kanten van het verhaal. Want een tevreden werknemers levert beter werk. En een tevreden werkgevers is beter voor de mensen in zijn bedrijf. WIN/WIN dus. Voor minder doen we het niet.

Dat zijn wij, Werken in de Kempen.

DICHTBIJ

Werken in de Kempen is altijd dichtbij. Voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers. We zijn er als je ons nodig hebt. Op fietsafstand. 


EERLIJK

Geen gekwats. Wij zeggen jou waar het op staat. Of dat nou is wat je wilt horen of niet. Maar altijd met respect. Op ons kun je bouwen. 

Visie Werken in de Kempen

TROTS

Op de Kempen. En vooral het werk dat er binnen deze mooie regio gedaan wordt. Mooi werk mag gezien worden. Daar zorgen wij voor. 


VERNIEUWEND

Om de juiste mensen met elkaar te verbinden houden we de markt scherp in de gaten. We blijven onszelf opnieuw uitvinden. Zo zorgen we dat we de grote meute altijd een stapje voor zijn.


TOEGANKELIJK

We luisteren en praten écht met onze klanten. Zo houden we de drempel laag. Bellen mag altijd. Voor een vraag, om te sparren of desnoods om te vertellen hoe je vakantie was. Op z’n Brabants dus.

ONS TEAM

Ons team is enthousiast en gedreven om je vooruit te helpen. Daarbij kijken we naar mensen en denken we in kansen. We maken duidelijke afspraken zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

We houden van ons werk. Dat merk je aan onze energie en ons ondernemerschap.

Zo werken we voor meer dan 1100 Kempische werkgevers en vinden dagelijks tientallen Kempenaren een baan via ons. Via ons Werk Buro worden dagelijks zo’n 100 medewerkers gedetacheerd.

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden