Werken bij Recreatiepark TerSpegelt uit Eersel

Recreatiepark TerSpegelt

Postelseweg 88,
5521 RD, Eersel.
0497-512016.

|
|

Bedrijfsprofiel
Bij Recreatiepark TerSpegelt in Eersel kun jij bijverdienen in een gezellig team met andere scholieren en studenten, en dat alles in vakantiesfeer! TerSpegelt ontvangt jaarlijks vele gasten voor een heerlijke (kampeer)vakantie of dagje uit. Op het 5-sterren park is veel te beleven met stoere activiteiten en diverse horecalocaties.
Bedrijfscultuur
- Werken voor één van de Top Campings in Nederland - Werken in een jong team - Fijne werkomgeving in de gemoedelijke vakantiesfeer - Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - Deelname aan te gekke personeelsactiviteiten (BBQ, Eindfeest en nog veel meer....! - Deelname aan trainingen en cursussen - Doorgroeimogelijkheden - Ruimte voor eigen inbreng - Gratis gebruik maken van faciliteiten en personeelskorting op verblijf - Uitgeroepen tot Leerbedrijf van het jaar 2016 en 2018! - De weekend/vakantiebaan van de regio!

Openstaande Vacatures

Recreatiepark TerSpegelt heeft recentelijk geen vacature geplaatst. Houd deze vacaturesite in de gaten voor nieuwe plaatsingen van Recreatiepark TerSpegelt.

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden