Werken bij Werken in de Kempen uit Hapert

Werken in de Kempen

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert.
0497-210026.

|
|

Bedrijfsprofiel
Werkgevers zien ons graag komen. Behalve dat wij leuke mensen in huis hebben, heeft Werken in de Kempen diensten en producten die resultaat opleveren; Werken in de Kempen is het startpunt bij het werven van nieuwe medewerkers of het vinden van een baan. Onze uitingen zie je in de hele Kempen en onze consulenten hebben al honderden mensen begeleid naar een vaste baan. Daarnaast organiseren we vette events voor werkgevers om zich te presenteren aan het grote publiek. Alsof dit nog niet genoeg is, brengen we ook een magazine uit, welke op 90.000 adressen op de deurmat valt. Kortom, wij hebben alle tools in huis om een werkgevers en werknemers met elkaar te verbinden! Door recruitment, advertising en marketing met elkaar te verbinden bereiken we dagelijks duizenden mensen binnen onze community. In 2018 zijn we door FD Gazellen, uitgeroepen tot snelst groeiende bedrijf van Nederland!
Bedrijfscultuur
Check onze website en socialmediakanalen maar eens om te zien wat een gezellige club we zijn. Wij vinden professionaliteit uiterst belangrijk. Dit gaat hand in hand met blije collega's. Want blije mensen maken blije klanten! We sporten met collega's, organiseren de gaafste uitjes en we houden allemaal van een hapje en een goeie borrel op z'n tijd ;-).

Openstaande Vacatures

Sales Recruiter / Intercedent

Je bent als recruiter / intercedent een bezige bij. Wil je weten hoe jouw dag eruit kan zien? In de ochtend:Je start je dag met een lekker bakkie koffie tijdens het overleg met je collega’s. Jullie nemen door wat er op de agenda staat. Door vacatures Lees meer
333 | MBO, HBO | 32-40 Uur | 03-07-2020 | Hapert

1 vacature

Toon per pagina
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden